Меню
Количка

Спа процедури и терапии с грижа за тялото

Спа процедурите и терапии се изпълняват от Спа център, който оперира активно на SPA и Wellness пазара в България от края на 2003 г., като част от фокуса е СПА услуги към крайни потребители за козметични и СПА продукти с подбрана селекция от козметични и СПА терапии за лице и тяло, базирани на натуралните продукти от Algotherm - Cosmétique marine depuis 1962 - висок клас френски продукти на основа морски водорасли (таласотерапия) от производител-основен представител на европейската СПА култура и пионера в производството на натурална козметика на о.Бали - Spa Factory Bali™ създаващи продукти от естствени органични и минерални суровини по традиционни СПА рецепти. Най-доброто решение за предлагане на автентично СПА изживяване, което удължава и засилва ефекта от професионалните процедури.

Освен висококачествните продукти и квалифицирани терапевти, спа центъра разполага с апаратура за естетично моделиране на тялото, отслабване, стягане на кожата, тонизиране на мускулите, лимфен и венозен дренаж, лифтинг, aпаратура за третиране на целулит и подкожни мазнини чрез инфрачервени лъчи и индуцирани насочени вълни, aпаратура за фотоепилация и фотоподмладяване.


Студиото активно работи с международната SPA Асоциация ISPA

Подарете си HYPOXI терапия - лека аеробна тренировка в условия на редуващи се вакум и налягане. Подаръкът включва:1. Дванадесет посещения, с продължит..
780.00лв
Подарете си HYPOXI терапия - лека аеробна тренировка в условия на редуващи се вакум и налягане. Подаръкът включва:1. Дванадесет посещения със средна п..
1,534.00лв
Подарете си HYPOXI терапия - лека аеробна тренировка в условия на редуващи се вакум и налягане. Подаръкът включва:1. Дванадесет посещения, с продължит..
1,274.00лв
С помоща на най-старият клон на медицината на древна Индия - Аюрведа, терапевтични техники и технологията, ще се погрижим за духа и тялото. За Вас сме..
273.00лв
Подарете си HYPOXI терапия - лека аеробна тренировка в условия на редуващи се вакум и налягане. Подаръкът включва:1. Десет посещения с продължителност..
1,924.00лв
Погрижете се за духа и тялото в съвременен Спа център с 20 годишна историяПодаръкът включва;Възможност за ползване на сауна за 60 мин. Трябва да знает..
25.00лв
Погрижете се за духа и тялото в съвременен Спа център с 20 годишна историяПодаръкът включва;Възможност за ползване на Инфрачервена кабина  за 60 ..
25.00лв
Погрижете се за духа и тялото в съвременен Спа център с 20 годишна историяПодаръкът включва; Анализ на тяло за 60 мин.Трябва да знаете:Спа цен..
30.00лв
Показване 1 до 8 от 8 (1 страници)