Меню
Количка

Водолазен курс за начинаещи в с. Тюленово

Водолазен курс за начинаещи в с. Тюленово
Водолазен курс за начинаещи в с. Тюленово
550.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: adventures-sea-431

Опции

Описание

Водолазен център "Посейдон" и Гифт.бг организират курсове за начинаещи. Продължителността на курса е една 3 дни, в които е включена теория и практика в закрити води, настаняване и необходимото оборудване.
За всички, които искат да се научат да се гмуркат, това може да е сбъдната мечта. След завършването на обучението, вие получавате международен сертификат, признат в целия свят.
Подарете на приятел или вземете за себе си едно различно усещане. Подарък като този е подходящ както за мъже, така и за жени и би зарадвал всеки откривател. Сбъдни нечия мечта, подари емоция!

Подаръкът включва:

1. Три нощувки във водолазен център “Посейдон” е разположен в близост до морския бряг.
2. Минимум пет спускания под водата с необходимото оборудване и в присъствието на опитен инструктор.
3. Подводна фото сесия и видео
4. Световно признат сертификати – IDA/CMAS-GERMANY
 

Трябва да знаете:

За да започнете водолазното си обучение е необходимо само да сте клинично здрав и да имате желание да откриете един нов свят, този на морската шир. Можете да направите пробно гмуркане заедно с професионален водолаз - инструктор или направо да започнете обучението си.
Водолазен център “Посейдон” в село Тюленово е разположен в близост до морския бряг.
В непосредствена близост са забележителностите на района – Скалния мост и Тюленовата пещера, нос Шабла, 20 км на юг нос Калиакра.
Брега около Тюленово е висок и скалист, дъното е осеяно с огромни скални късове образуващи най-разнообразни тунели ,каньони, подводни пещери. Морето в близост до брега е пълно с останки от знайни и незнайни кораби от античноста до наши дни. Девствения морски бряг, недостъпноста и подводните дадености го правят едно от най-красивите места за подводен спорт в България.

В пакета не e включена храна, но районът разполага с изключително приятни заведения на достъпни цени.
Важно пояснение:
Подводните спортове изискват специфично програмно време и постъпки. Предварителната организация е задължителна. Организатора носи отговорност за това да консултира клиентите си своевременно и по най-добрия за тях начин, но си запазва правото, както на оперативни, така и на финансови промени за съответната своя услуга или продукт, ако конкретният случай налага подобно действие.За тренинг и участие в подводни спортове на лица под 16 годишна възраст е необходимо писмено съгласие от техните родители или попечители.

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ

Подобни приключения

Discover Scuba Diving е хора, които искат да се спуснат под водата с пълно водолазно оборудване за п..
100.00лв
Gift.bg предлага и провежда водолазни курсове и гмуркания. За нас работят инструктори, сертифицирани..
100.00лв
Страшно много хора искат, малко се осмеляват. Вие от искащите или от смелите сте? Дайте си шанс, пре..
70.00лв