Меню
Количка

Ваучер за полети по избор за фенове на летенето

Ваучер за полети по избор за фенове на летенето
Ваучер за полети по избор за фенове на летенето
350.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: adventures-morefly-318

Опции

Описание

Изключително хубав ваучер за подарък особено, ако искате да впечатлите човек, мечтаещ да е пилот и да сбъднете желанието му да се рее в облаците като птица. Величествени планини, прекрасни долини, природа за която всеки би ни завидял. Подарете на любим човек или на приятел, уверете се сами колко много притежаваме като природа и забележителности. 
Всички полети се извършват от сертифициран пилот-инструктор. При възможност, опция за поемане на управлението в зависимост от условията на летене и преценката на инструктора. Възможност за заснемане на полета със собствена техника или материалите от техниката на пилот при наличието на такава. Лични предпазни средства - при необходимост.

Подаръкът включва:

Право на избор между:
1. Мотивационнен полет - опитен урок с 4-местен самолет с право на избор на стандартен маршрут между:
* л. Ерден до Монтана 
* поречието на р. Марица в района от л. Белозем;
* Русенски лом до Разград 
* летище Лесново, язовир Искър, Витоша и Боровец;
* Шумен и оклоностите, Мадарски конник, Плиска;
* Родопи планина при Пловдив 
Възможни са и други маршрути по предварителна заявка, като разстоянието се определя от продължителността на полета, посоката на вятъра и др. климатични особености.

2. 60-минутен полет - опитен урок със свръхлек самолет с възможност за поемане на управлението и маршрут с право на избор на между :
* района на Слънчев бряг, стария град на Несебър, Св. Влас или по посока нос Емине и Иракли;
* района на л. Белозем с избор на посока към Стара Планина или Родопите;
* района на яз. Искър, Самоков, Боровец;
* района на Сливница и полетата станали свидетели на сраженията за опазване на България;
* Стара планина в раьона на Казанлъг с панорана над Шипка, Бузлоджа и кубетете на златната църква при Шейново.
Възможни са и други маршрути по предварителна заявка, като разстоянието се определя от продължителността на полета, посоката на вятъра и др. климатични особености.

3. Едночасов прелет с тандемен парапланер със HD Video заснемане в компанията на шампион по croos country или два стандартни полета със заснемане.

5. Прелети с мотоделта над Трънско ждрело, Асенова крепост, яз Копринка, навлизане в Рила, Пирин и Родпите, части от маршрута Ком - Емине и мн. други.

6. Прашутен скок с право на избор на локация от Дропзона Ерден, Шумен, Кондофрей и Приморско.

Трябва да знаете:

1. Инструктаж - Преди всеки опитен урок инструкторът провежда с „обучаемия” предполетен брифинг, на който се разглеждат различни въпроси от принципите на полета, управлението на самолета, въздушната навигация и мерките за безопасност при изпълнение на полети.
2. Професионален пилот - Опитните уроци по пилотиране се провеждат от пилот – инструктор на ОЛО „Ратан” или „СКАЙ ВИКТОРИ” АТО.
3. Застраховка за времето на полета.
4. Полетите се извършват от различни видове самолети за мотивационн и учебни полети, наблюдение, въздушна разходка и др. За да резервирате Вашия полет е достатъчно да се свържете с нас за уточняване на желаната дата. Районът и продължителността на полета определяте Вие на място в зависимост от пакета, свободните за полети коридори и метерологичната обстановка. Ние поемаме ангажимента този полет да бъде незабравимо преживяване, изпълнено с много емоция и адреналин. В рамките на полета можете да помолите пилота за екстремни елементи. Полетите се извършват от летищата в Долна Баня, Лесново, Ихтиман, Сливница, Приморско, Калиманци, Балчик, Белозем и др.
5. Минималната възраст на желаещите да получат опитен урок по пилотиране е 12 години. Продължителността на предполетния брифинг и характера на разглежданите на него теми зависят от желаната от „обучаемия пилот” продължителност на летателния урок и какво той цели да научи. Изучаването на мерките за безопасност е задължително на предполетния брифинг.
6. За паратрайк - Полетите се извършват от летищата до София около с. Мрамор, Банкя, Ихтиман, Перник, Дупница, Сливен, Сливница, Приморско, Калиманци до Варна или почти всяка по-голяма и равна поляна. Изучаването на мерките за безопасност е задължително на предполетния брифинг.
7. За Делтапланер - Полетите се извършват от летищата до София около с. Мрамор, Банкя, Ихтиман, Перник, Дупница, Сливен, Сливница, Приморско, Калиманци до Варна. Изучаването на мерките за безопасност е задължително на предполетния брифинг.
8л За парапланер: Стартови площадки около София - Витоша, Перник, Сопот-лифт, Беклемето. В Родопите връх Добростан, в Рила и Пирин, Мальовица, Мусала, Банско, Дупница също Враца, Монтана, Правец и др.

За резервации:

Няколко дни преди да ползвате сертификата, пишете на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем имейл с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел.0888 977 117

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ

Подобни приключения

Полет със самолет "Чесна" за двама + избор на летище
НАЙ-ПРОДАВАН 1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Всеки някога е мечтал да полети и сега тази мечта е още по-достъпна. Въздушен подарък за авантюристи..
269.00лв
Полет със самолет е един изключително хубав подарък, особено ако искате да впечатлите някой пилот ме..
269.00лв