Меню
Количка

WakeBoard уроци водна база Казичане

WakeBoard уроци водна база Казичане
WakeBoard уроци водна база Казичане
100.00лв
  • Наличност: Out Of Stock
  • Модел: adventures-lake-281

Опции

Описание

„Училище по Уейк” за начинаещи и напреднали предлага всички нужни удобства, за да ви даде възможност да практикувате любимото си хоби или да се запознаете с уейкборда за първи път. Базата разполага със собствен влек, различни размери дъски и предпазни жилетки, а треньорите ще Ви дадат ценни съвети за спорта.
От вас се иска просто да бъдете ентусиазирани, упорити и преди всичко да се забавлявате.
Wakeboard уроците са подарък, който е подходящ за млади и активни хора, които харесват водните спортове или предпочитат сноуборда пред ските. Помагат изключително много за равновесието и развиват мускулатурата на тялото.

Подаръкът включва:

1. Екип за каране - уейкборд, жилетка, каска.
2. Транспорт до мястото на курсовете (транспортът е подсигурен само за София-град).
3. Персонален инструктор.
4. Урокът е с времетраене около 2 часа от понеделник до петък между 11 - 13 ч. или 15 - 17 ч.

Място: водна база Казичене.
Сезонност: Юни - Октомври.

Трябва да знаете:

- Няма възрастова граница за карането на уейкборд.

- Картата за влек не е включена в обучението и се заплаща на място по тарифи на водната база.

- Ползването на подаръка през уикенда е с доплащане като цената е съобразена с картата за влека. Възможна е само целодневна карта.
- Препоръчваме абсолютно начинаещите да ползват уроци през седмицата, когато няма опашки на влека и скоростта му може да бъде съобразена с нивото Ви.
- Цената е за един човек.

Какво се случва:

След задължителната начална физическа подготовка урокът стартира с теоретична част, при която се запознавате с базовите похвати в wakebord. Целта на началното обучение е да потеглите, което изисква да направите максимален брой опити. В рамките на два часа /минималното наемно време на карата за влек/ и при липса на други бордисти, можете да направите достатъчен брой опити, така че да стартирате. Ако се справите преди края на двата часа, продължаваме с пусането на дължини и правене на завои в рамките на влека. Особено смелите и оправните могат да пробват и слалом.

За резервации:

Няколко дни преди да ползвате сертификата, пишете на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем имейл с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел. 0888 977 117.

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ