Меню
Количка

WakeBoard уроци в к-г Градина -гр. Черноморец

WakeBoard уроци в к-г Градина -гр. Черноморец
WakeBoard уроци в к-г Градина -гр. Черноморец
100.00лв
  • Наличност: Out Of Stock
  • Модел: adventures-lake-285

Опции

Описание

"Училище по Уейк” за начинаещи и напреднали в къмпинг Градина ви предлага незабравими емоции, с които да разнообразите лятната си почивка. Базата ни разполага с джет, уейкове с различни размери и жилетки, а треньорите ни ще ви дадат ценни съвети за спорта. От вас се очаква да сте достатъчно ентусиазирани, упорити и разбира се, да се забавлявате.

Подаръкът е подходящ за млади и активни хора, които харесват водните спортове или предпочитат сноуборда пред ските. Уроците помагат изключително много за равновесието и развиват мускулатурата на цялото тяло.

Подаръкът включва:

1. Екип за каране - уейкборд, предпазна жилетка. 

2. Професионален инструктор. 

3. Оборудвана моторна лодка за теглене. 

4. 15/20 мин. моторно време за придобиване на основни техники, потегляне, изправяне на дъската и завиване. 

5. Кадри от урока ви качени на цифров носител. 

Трябва да знаете:

Спортът е изключително приятен, но и физически натоварващ. Добре е преди да започнете началният урок да подготвите горната част на тялото, рамене и ръце с няколко посещения във фитнес залата. Дори и добре подготвени спортисти, ако не притежават нужните умения, не успяват да се задържат на ръце, повече от половин час. 

*Няма възрастова граница за карането на уейк борд. 

Къде: к-г Градина, м/у Созопол и Черноворец

Сезонност: Април-Октомври.

Какво се случва:

След предварителен инструктаж ще направите няколко опита да потеглите върху дъската. Нашите инструктори ще се постараят да ви задържат над водата и да ви осигурят достатъчно време за получите биомеханичен рефлекс за каране.

За резервации:

Няколко дни преди да ползвате сертификата, пишете на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем имейл с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел. 0888 977 117.

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ