Delivery Information
Меню
Количка

Доставки


Условия за доставка на подарък от SuperGift.bg
1. Сертификат за подаръкДоставка за София
Доставка в рамките на работното време: от понеделник до петък, 9:00–18:00 ч.
• Безплатна (електронен подаръчен сертификат) – само при плащане чрез ePay или по банков път
• Обиконовена (до 2 работни дни) – 5.00 лв.
• Бърза (до края на работния ден) – 8.00 лв.
• Експресна (до 3 часа) – 10.00 лв.
• Извън работно време – 20 лв.

Поръчки за доставка до края на работния ден се приемат до 12 часа.
Посочените цени важат само за доставка на сертификати за подаръци. При поръчка на друг вид подарък нашите консултанти ще Ви информират за точната цена на доставката. Базовите стойности, заложени в уебсайта, е възможно да бъдат леко променени, в зависимост от обема и теглото на пратката.
За доставки извън посоченото работно време, както и в почивни и празнични дни, Ви молим да се свържете с нашите консултанти, за да реагираме навреме и да задоволим Вашите желания.

Доставка за страната
• За страната (до 2 работни дни) – 8.00 лв.

Всички срокове за доставка на подаръците започват да текат след потвърждаването на поръчката по телефона.2. Друг подарък (цветя, балони, обемни кутии) – може да варира в зависимост от обема и теглото. Нашите подаръчни консултанти ще се свържат с Вас, за да Ви информират за цената на доставката.

Наложен платеж – услуга, която предоставя максимално удобство и надеждност за клиента. Услугата представлява заплащане на заявения продукт на куриера, който ще Ви го достави на посочения от Вас адрес. Тази услуга, Ви дава възможност да получите своя платежен документ (фактура или касова бележка) при доставка на място. В този случай към стойността на куриерската услуга се добавя равностойността на 1% от стойността на доставения продукт, но не по-малко от 1.50 лв.
Пр.: При подарък на стойност 100 лв. се заплаща сума от 1%, т.е. 100 лв. + 1.50 лв. + цена на доставката.
В случай, че поръчате подарък и заплащате чрез “Наложен Платеж”, а желаете подаръкът да бъде доставен директно на подаръко-получателя, Вие може да изпратите подаръка на един адрес и да заплатите с услугата “Наложен Платеж” на друг адрес. В този случай се заплаща: 2 куриера + 1% от стойността на подаръка.Цените са с ДДС.


За повече информация, моля свържете се с нашите подаръчни консултанти на телефон 0888 977 117.