Меню
Количка

Ваучери

Адреналинова бомба Адреналинова бомба
ПРОМОЦИЯ 1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Разбий меланхолия, изхвърли страха и се подготви за ударна доза емоции. Изживей за ден толкова, колкото другите не успяват за цял живот. Притежателите..
199.00лв 220.00лв
Един от най-харесваните подаръци, сега с право на избор. Екстремно преживяване при гарантирана безопасност, без необходимост от предварителна подготов..
70.00лв
Подарък за начинаещи или напреднали любители на водните спортове. Ако плацикането във ваната не Ви доставя нужното количество адреналин, ако котрастни..
150.00лв
Super Fly
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Един изключително хубав подарък особено, ако искате да впечатлите някой пилот-мечтател и да сбъднете сънищата му, да се рее в облаците като птица. Вел..
649.00лв
Ваучер за полет със свръх лек самолет - опитен урок
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Всеки някога е мечтал да полети, сега можете да подарите сбъдната мечта! Въздушен подарък за авантюристи, подходящ за любителите на силни усещания. Б..
190.00лв
Изключително хубав ваучер за подарък особено, ако искате да впечатлите човек, мечтаещ да е пилот и да сбъднете желанието му да се рее в облаците като ..
499.00лв
Специален подарък за хората с лъвски сърца, за който страха е само част от екстремното в живота. За онези който се нуждаят от още и още адреналин и н..
299.00лв
Сватбен подарък - приключение за младоженци
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Направете различен и оригинален подарък на младо семейство и им оставете специално послание. С този сватбен подарък давате право на избор между две ек..
400.00лв
Сертификат с право на избор за летене
НАЙ-ПРОДАВАН
Този ваучер Ви дава право да изберете между следните приключения и локации: Полет с тандемен парапланер, моторните делтапланер или паратрайк край гра..
150.00лв
Сертификат с право на избор за масаж
ПРОМОЦИЯ
Идеален подарък за всеки вкус. Подхранващ или тонизиращ, ароматен или релаксиращ, това е масаж по избор! Потопете се в магията и оставете грижите!..
99.00лв 120.00лв
Super Spa Gift - Сертификатът Ви дава право на избор измежду най-харесваните СПА процедури и терапии. Подходящ е за дами от всички възрасти и дава въ..
156.00лв
Каране на моторна шейна - избор на локация Каране на моторна шейна - избор на локация
НАЙ-ПРОДАВАН
Готови ли сте за истинско зимно приключение? Планината, адреналинът и снегът са вашата стихия? Подгответе грейките, това преживяване е за хора с топла..
179.00лв
Подарък за любителите на адреналина – сега с право на избор! На състезателната писта или извън пътя - емоцията е пълна и незабравима! Ваучер за пода..
149.00лв
ЕДИН ЕКСТРЕМЕН ПОЛЕТ! Уникален полет на самолета с демонстрация на елементи от висшия пилотаж. Вираж, хоризонтална осморка, спирала, пикиране, изкачва..
599.00лв
Гайдарите от ансамбъл "Гайдуница" ще направят празника незабравим. С родопските Каба гайди и носии ще преживеете едно уникално фолклорно изживяване. З..
330.00лв
supergift.bg & Lisa Art Ви предлагат един нов начин да направите ОРИГИНАЛЕН подарък. Изпратете ни снимка и ние ще я превърнем в изкуство на п..
640.00лв
Всеки от нас има неизречени желания, колко ли от тях могат да се осъществят в луксозна лимузина?! С тази луксозна разходка Вие може да запознаете Ваш..
550.00лв
За Вашето събитие (концерт, митинг и т.н.) осигурете на гостите си екстремно изживяване с много светлина, шум и пушек!Изберете разнообразните ефек..
1,950.00лв
Моторна шейна за двама - избор на локация Моторна шейна за двама - избор на локация
НАЙ-ПРОДАВАН
Планината, адреналинa и снегa са вашата стихия? Подгответе грейките, това преживяване е за хора с топла кръв! Истинска емоция сред снежна красота и ..
220.00лв
Този ваучер Ви дава право да изберете между следните приключения и локации: Полет с тандемен парапланер - Стартови площадки около София - Витоша, Пер..
200.00лв
Super Gift XL- Сертификатът Ви дава право на избор измежду най-харесваните подаръци в компания. Подходящ е за хора от всички възрасти, независимо мъж..
299.00лв
Специален подарък за мъжете с лъвски сърца. За онези който се нуждаят от още и още адреналин и не се плашат от бясно приближаващата се земя, високата..
299.00лв
Ultra Gift - Сертификатът, Ви дава право на избор измежду най-харесваните приключения или покупка от сайтове с атрактивен подаръчен асортимент. Подхо..
150.00лв
Турнето е най-подходящ за малки групи и семейства с деца над 7-годишна възраст.Маршрут:Тръгване от София 8:00Трансфер до язовир Искър, в района ..
200.00лв
Показване 1 до 24 от 45 (2 страници)