Меню
Количка

Ваучери

Адреналинова бомба Адреналинова бомба
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Разбий меланхолия, изхвърли страха и се подготви за ударна доза емоции. Изживей за ден толкова, колкото другите не успяват за цял живот. Притежателите..
199.00лв
Изключително хубав ваучер за подарък особено, ако искате да впечатлите човек, мечтаещ да е пилот и да сбъднете желанието му да се рее в облаците като ..
360.00лв
Направете различен и оригинален подарък на младо семейство и им оставете специално послание. С този сватбен подарък давате право на избор между две ек..
300.00лв
Сертификат с право на избор за екстремни приключения Сертификат с право на избор за екстремни приключения
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Специален подарък за хората с лъвски сърца, за който страха е само част от екстремното в живота. За онези който се нуждаят от още и още адреналин и н..
269.00лв
Сертификат с право на избор за летене
НАЙ-ПРОДАВАН
Този ваучер Ви дава право да изберете между следните приключения и локации: Полет с тандемен парапланер, моторните делтапланер или паратрайк край град..
100.00лв
Подарък за любителите на адреналина – сега с право на избор! На състезателната писта или извън пътя - емоцията е пълна и незабравима! Ваучер за подаръ..
120.00лв
ЕДИН ЕКСТРЕМЕН ПОЛЕТ! Уникален полет на самолета с демонстрация на елементи от висшия пилотаж. Вираж, хоризонтална осморка, спирала, пикиране, изкачва..
599.00лв
Този ваучер Ви дава право да изберете между следните приключения и локации: Полет с тандемен парапланер - Стартови площадки около София - Витоша, Перн..
160.00лв
Super Gift XL- Сертификатът Ви дава право на избор измежду най-харесваните подаръци в компания. Подходящ е за хора от всички възрасти, независимо мъже..
200.00лв
Специален подарък за мъжете с лъвски сърца. За онези който се нуждаят от още и още адреналин и не се плашат от бясно приближаващата се земя, високата ..
200.00лв
Ultra Gift - Сертификатът, Ви дава право на избор измежду най-харесваните приключения или покупка от сайтове с атрактивен подаръчен асортимент. Подход..
120.00лв
Турнето е най-подходящ за малки групи и семейства с деца над 7-годишна възраст.Маршрут:Тръгване от София 8:00Трансфер до язовир Искър, в района ..
200.00лв
Искате да зарадвате учителят на детето си с нещо стойностно, да направите подарък на любимата госпожа, който ще се запомни?"The best gift for my teach..
120.00лв
Силно усещане за тези, на които стрелбата носи удоволствие или предпочитат шофиране извън ограниченията. Ако пък имате нужда от релакс и малко аристок..
150.00лв
Ден изпълнен със силни усещания, ден който да накара кръвта Ви да закипи. Една специална селекция от стрелба с мощни оръжия, летенето на дълги разстоя..
350.00лв
Подарък-приключение "Четири посоки" - за двама Подарък-приключение "Четири посоки" - за двама
НАЙ-ПРОДАВАН 1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Направете си подарък за двама. Приключение, което ще ви даде възможност да опознаете и обикнете родината ни. Подаръкът "Четири посоки" ви дава право н..
299.00лв
Подарък за начинаещи или напреднали любители на водните спортове. Ако плацикането във ваната не Ви доставя нужното количество адреналин, ако контрастн..
120.00лв
Super Gift-Сертификатът Ви дава право на избор измежду най-харесваните подаръци. Подходящ е за хора от всички възрасти, независимо мъже или жени и дав..
140.00лв
Ароматерапевтичено приключение до екзотичен остров или разходка до древна Индия, това е ваучер за релакс по избор, за да преоткрием себе си, да почувс..
208.00лв
Специален подарък за мъжете с лъвски сърца. За онези който се нуждаят от още и още адреналин и не се плашат от бясно приближаващата се земя, високата ..
300.00лв
Bike Riders Taxi За Хижите и Хората  Bike Riders Taxi За Хижите и Хората
НАЙ-ПРОДАВАН
„За Хижите и Хората“... Една кампания, която семейството на Хижа Ловна стартира и превърна в реалност. В знак на благодарност за помощта Ви и в продъл..
20.00лв
Интензивен курс за годеници, младоженци, бъдещи и настоящи родители - Основи на съзнателното родителство с водещ Любов Миронова. Лю..
375.00лв
Добре дошли в курса ВИДЕО ФАБРИКА 1.0!Тук ще се учим, ще творим и ще се предизвикваме. И всичко това ще бъде в името на бизнес целите ви! Този курс ще..
390.00лв
Добре дошли в курса ВИДЕО ФАБРИКА 1.0!Тук ще се учим, ще творим и ще се предизвикваме. И всичко това ще бъде в името на бизнес целите ви! Този курс ще..
890.00лв
Показване 1 до 24 от 27 (2 страници)