Меню
Количка

Обучения/курсове

Тази категория садържа подаръчни ваучери за обучения, курсове и техники за личностно развитие. Подходящи са деца и възрастни и развиват духа и тялото.

 

Сбъднете мечта! Подарете незабравим миг и възможност човека получил този подарък и да се почувства звезда. Запис на любима песен в професионално звуко..
150.00лв
Водолазен център "Посейдон" и Гифт.бг организират курсове за начинаещи. Продължителността на курса е една 3 дни, в които е включена теория и практика ..
550.00лв
Екстремните програми за сплотяване на колектива изискват доста по-добра физическа подготовка на участниците. Така върховните екстремни преживявания не..
130.00лв
Може би вашето дете все още не се е докоснало до магията на българския фолклор. В обучението са включени занимания по български народни танци, песни и..
22.00лв
Един изключително хубав подарък, особено ако искате да впечатлите някой бъдещ, пилот-мечтател. Въздушен подарък за авантюристи или романтици, подходящ..
250.00лв
Обучението в школата по kitesurf се провежда от опитни инструктори с повече от 14 години стаж, сертифицирани по IKO - второ ниво. Поетапната ни метод..
110.00лв
Водолазен център МАРИНА и СуперГифт.бг организират курсове за начинаещи в басейн. За всички, които искат да се научат да се гмуркат, това може да е с..
650.00лв
Предлагаме Ви възможност да създадете незабравим спомен, заедно. Подарете любимата си песен, изпейте я в дует само за вас, осъществете мечтата си..
180.00лв
Подарете изпълнен с емоция и адреналин курс за начинаещи парапланеристи! Лесен за излитане, управление и приземяване, парапланерът дава всичко на всек..
590.00лв
Подарък за ценители. Пакетът съчетава в себе си изкуството да се дегустира, сервира и съхранява вино или спиртни напитки. Подарете това невероятно и и..
520.00лв
Подарък за начинаещи катерачи. Искате нови забавления? Повече адреналин? Обичате приключенията и това да усещате тялото си да кипи от енергия? Тог..
140.00лв
Този  еднодневен пакет за стрелби е разработен за начинаещи, които искат да пробват различни  видове оръжия: AK47, M4, Glock 17 и пушка- пом..
550.00лв
Незабравимо приключение в Гърция /района на Псакудия между ръкавите Касандра (Палене) и Ситония (Лонгос) на Халкидическият полуостров (Гърция)/, ..
130.00лв
Интензивен курс за годеници, младоженци, бъдещи и настоящи родители - Основи на съзнателното родителство с водещ Любов Миронова. Лю..
375.00лв
Добре дошли в курса ВИДЕО ФАБРИКА 1.0!Тук ще се учим, ще творим и ще се предизвикваме. И всичко това ще бъде в името на бизнес целите ви! Този курс ще..
390.00лв
Добре дошли в курса ВИДЕО ФАБРИКА 1.0!Тук ще се учим, ще творим и ще се предизвикваме. И всичко това ще бъде в името на бизнес целите ви! Този курс ще..
890.00лв
Добре дошли в курса ВИДЕО ФАБРИКА 1.0!Тук ще се учим, ще творим и ще се предизвикваме. И всичко това ще бъде в името на бизнес целите ви! Този курс ще..
2,490.00лв
Supergift & LongDayBoarding Ви канят да опитате нещо ново и атрактивно! Искате ли да изглеждате, като на кратичка от New York или London, иск..
120.00лв
Еднодневен курс по парапланеризъм около София - с Ясен Савов, от Supergift.bgВсеки някога е мечтал да полети и сега тази мечта вече е по-достъпна, бла..
350.00лв
Водолазен център МАРИНА и СуперГифт.бг организират курсове за начинаещи. За всички, които искат да се научат да се гмуркат, това може да е сбъдната м..
590.00лв
Показване 1 до 20 от 20 (1 страници)