Меню
Количка

Обучения/курсове

Тази категория садържа подаръчни ваучери за обучения, курсове и техники за личностно развитие. Подходящи са деца и възрастни и развиват духа и тялото.

 

Полет със свръхлек самолет - опитен урок
НАЙ-ПРОДАВАН 1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Ако някога сте имали мечта да управлявате самолет, вече може да я сбъднете много лесно и на отлична цена. Сега можете да подарите на себе си, на прият..
190.00лв
В музикална школа Band House имате възможност да подарите музикално изживяване в артистична атмосфера и да сбъднете детската мечта на всеки, независим..
110.00лв
В музикална школа Band House имате възможност да подарите музикално изживяване в артистична атмосфера и да сбъднете детската мечта на всеки, независим..
110.00лв
SuperGift предлага уроци по китара за начинаещи и напреднали. Зарадвайте любим човек, независимо от възрастта и опита му, като изберете един от следни..
100.00лв
SuperGift предлага уроци по пеене за начинаещи и напреднали. Зарадвайте любим човек, независимо от възрастта и опита му, като изберете един от следнит..
100.00лв
SuperGift предлага уроци по пиано за начинаещи и напреднали. Зарадвайте любим човек, независимо от възрастта и опита му, като изберете един от следнит..
100.00лв
SuperGift предлага уроци по саксофон за начинаещи и напреднали. Специализирани уроци по саксофон за начинаещи на всякакви възрасти с цел свирене ..
100.00лв
Сбъднете мечта! Подарете незабравим миг и възможност човека получил този подарък и да се почувства звезда. Запис на любима песен в професионално звуко..
219.00лв
Пакетът е предназначен за всички, желаещи да се запознаят отблизо танците в компанията на приятел или любим човек - английски и виенски валс, аржентин..
120.00лв
Пакетът е предназначен за всички, желаещи да се запознаят отблизо с английския и виенски валс, арвентинското танго, фокстрот, куик степ, пасо добле, д..
75.00лв
Уроци по танци за начинаещи в най-харесваните и атрактивни стилове. Страст, еротика, енергия и динамика в кубинската салса, бачата, меренге и ча-ча-ч..
75.00лв
Идеален подарък за любителите на танците! Фламенкото е музикален жанр, зародил се през XVIII век в Южна Испания като смесица на циганската култура и ..
50.00лв
Водолазни гмуркания за двама в Китен + подводни снимки
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Много хора мечтаят за това преживяване, но малко се осмеляват да го опитат. Дайте си шанс, преодолейте страховете си и се потопете в един прекрасен св..
199.00лв
Водолазен център "Посейдон" и Гифт.бг организират курсове за начинаещи. Продължителността на курса е една 3 дни, в които е включена теория и практика ..
650.00лв
Екстремните програми за сплотяване на колектива изискват доста по-добра физическа подготовка на участниците. Така върховните екстремни преживявания не..
130.00лв
Винаги сте си мечтали да нарисувате сами картина. Сега можете да го направите!DesignStudio и Гифт.бг ви канят на Майсторски клас сMАЛЕКСАНДЪР..
100.00лв
Център за гръцки език и култура АРИСТЕА предлага уникален по рода си учебен курс по гръцки език по специално разработена методика, която се основава н..
120.00лв
Може би вашето дете все още не се е докоснало до магията на българския фолклор. В обучението са включени занимания по български народни танци, песни и..
60.00лв
Познавате пилот-мечтател или самият вие сте такъв? Искате да (си) подарите мечтаното изживяване. Направете го сега като полетите от летище Лесново. То..
339.00лв
Уроци по kitesurf - индивидуално обучение Уроци по kitesurf - индивидуално обучение
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Мечтаете да се научите да управлявате кайт? Ние ще ви дадем най-добрата възможност с тези индивидуални уроци. Обучението в школата по kitesurf се пров..
180.00лв
Водолазен център МАРИНА и СуперГифт.бг организират курсове за начинаещи в басейн. За всички, които искат да се научат да се гмуркат, това може да е с..
750.00лв
Пакетът е предназначен за всички, желаещи да се запознаят отблизо с танците в компанията на любим човек. Нека заедно открием страстта на кубинската са..
150.00лв
Пакетът е предназначен за всички, желаещи да усетят темперамента на Аржентинското танго.Ако тангото предизвиква емоция, спомен от красива сцена или пр..
90.00лв
Предлагаме Ви възможност да създадете незабравим спомен, заедно. Подарете любимата си песен, изпейте я в дует само за вас, осъществете мечтата си..
180.00лв
Показване 1 до 24 от 44 (2 страници)