Меню
Количка

Gold Stem – Холивудски блясък

Gold Stem – Холивудски блясък
Gold Stem – Холивудски блясък
199.00лв
  • Наличност: Out Of Stock
  • Модел: Gold Stem-butterfly bush

Описание

Терапията е със силно ревитализиращ и лифтинг ефект, подходяща за борба рещу първа поява на бръчки при млада кожа и за лифтинг ефект и попълване на бръчките при зряла кожа. Изключителна разкрасяваща терапия с бърз ефект преди важни събития като сватба, годишнини, дълги пътувания или просто за да се съживи и подхрани кожата за кратко време. Gold Stem се базира на двуфазова биотехнология,която комбинира нанотехнология със злато и чисти стволови клетки на растения.Те сe извличат от растението butterfly bush.

Подаръкът включва:

Нанотехнологиите - база от хехтапектит и златни частици ,които действат като медиатор в производството на колаген за възстановяващо действие и лифтинг ефект. За дълбоко възстановяване на тъканите, за борба срещу бръчки, ревитализиране на кожата, попълване на бръчки , подходяща за зряла кожа.Това е най- нова технология за молекулно транспортиране и дълбоко възстановяване на тъканите, за разпознаване и възстановяване на поразените клетки.Нов глобален метод за борба със стареенето на кожата. Изключително ефективна процедура за подобряване , хранене, детоксикация, изглаждане и попълване бръчките на кожата.

Трябва да знаете:

Свойства на Butterfly Bush:
-няма ГМО
-органични са и се отглеждат в биосреда
-екстаркта се приготвя биотехнологично и си запазва съставките максимално дълго време

Какво се случва:

1.От центъра ще Ви бъдат предоставени консумативи за еднократна употреба, които ще Ви бъдат нужни за преживяването.
2. Всички spa процедури и масажи се извършват на свещи и релаксираща музика.
3.Повечето от преживяванията са зависими от заетостта на нашите центрове.
4.Цената е с ДДС.

За резервации:

Няколко дни преди да ползвате сертификата, пратете писмо на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем писмо с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел.0888 977 117

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ