Меню
Количка

F1 DISCOVERY RIDES (писта Magny Cours CLUB)

F1 DISCOVERY RIDES (писта Magny Cours CLUB)
F1 DISCOVERY RIDES (писта Magny Cours CLUB)
3,790.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: F1_DISCOVERY_RIDES

Опции

Описание

Supergift.bg Ви предлага за първи път в България невероятни шофьорски преживявания на най-добрите FORMULA 1 писти в Европа. Изненадай скъп приятел, като превърнеш мечтата му в реалност: СЪСТЕЗАТЕЛНО УЧИЛИЩЕ, което предлага шофиране на истински състезателно-доказани болиди на Формула 1 (Prost, Benetton, Arrows, Larrousse, F1 3-seaters, с V8 и V10 двигатели), карани от пилоти като Жан Алези, Френцен, Фисикела и др. Мястото на провеждане е на пистите на Формула 1 в гр. Нерес - Magny-Cours “Club” (дължина 2,5 км.) и Magny-Cours “Grand Prix” (дължина 4,4 км.) и “Catalunya” (дължина 3 км.) в гр. Барселона, където е изключително престижно и ще надмине и най-смелите Ви очаквания. Тренировъчният отбор се състои от професионални състезателни болиди, сертифицирани инструктори, пистови инспектори, механици и докторски екип. Техническият отбор изцяло обслужва и контролира болидите на F1 и F3 след всеки сезон. Екипировка на пилотите/шофьорите е с марките triple NOMEX, OMP и ALPINESTARS.

Подаръкът включва:

1. Гифт сертификат
2. Съдействие от екипа на Гифт БГ за организиране на Вашето пътуване и нощувки в хотели близко до пистите.
3. Организиране на резервацията и трансфер на парите към състезателното училище от Гифт БГ.
4. Индивидуален инструктор.
5. Возене на специално разработен 3 местен болид F1 LR3S 3-seater с V8 двигатели: V8 FORD COSWORTH HB, предишният на BENETTON 3,5 л. - 700 HP
6. Коктейл, шампанско и церемония по връчване на наградите.
7. Подарък от организаторите.
8. Удоволствието да се наречете един от малкото карали болид на F1.

Трябва да знаете:

1. Средно ниво на владеене на английски език – инструктажът се провежда на английски!
2. Трябва да сте в добро здраве, на възраст над 25 г. и да имате шофьорска книжка.
3. Поради спецификата на този вид спорт, има изисквания за тегло, номер обувки и ръст: до 105 кг., до 46 номер обувки и до 196 см. височина.
4. Резервации се приемат само заплащайки 50% от цената на пакета при избор и определяне на датата и 50% - 1 месец преди начало на курса.
5. Имайте предвид, че групите са натоварени, а датите са ограничени – така че едно такова събитие трябва да се планира добре минимум 2-3 месеца напред.
6. Сигурността е основен приоритет на организаторите и се съблюдава с най-голяма строгост, така че да се намери правилният баланс между емоция и безопасност.
7. Пътуването, храната и нощувките не се включват в пакета, така че те трябва да бъдат допълнително организирани.
8. Възможни са допълнителни обиколки, които се заплащат на място.

За резервации:

Няколко дни преди да ползвате сертификата, пратете писмо на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем писмо с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел.0888 977 117

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ