Меню
Количка

Полет с четириместен самолет за двама - опитен урок в дестинация по избор

Полет с четириместен самолет за двама - опитен урок в дестинация по избор
Полет с четириместен самолет за двама - опитен урок в дестинация по избор

Опции

Описание

Всеки някога е мечтал да полети и сега тази мечта е още по-достъпна благодарение на Supergift.bg! Въздушен подарък за авантюристи или романтици, подходящ за любителите на силните усещания и красивите гледки! Сега вече и с възможност за управление.

След като сте направили резервация, очаквайте потвърждение по Е-mail.Полетите се извършват ежедневно от летище край София, Пловдив, Русе

или Монтана.

Полетът се изпълнява с четириместен самолет (Чесна или друг), в ден с подходящи метеорологични условия и по преценка на пилота, като в случай на неподходящо време, валидността на ваучера се удължава.Един ваучер е за двамаОфертата включва:

- Инструктаж - предполетен брифинг, на който се разглеждат различни въпроси от принципите на полета, управлението на самолета, въздушната навигация и мерките за безопасност при изпълнение на полети.

- Изучаването на мерките за безопасност е задължително. Продължителността и характера на разглежданите теми зависят от желаната от обучаемия продължителност и какво би искал да научи;

- Професионален пилот - инструктор;

- Застраховка за времето на полета.По желание има възможност и за поемане на управлението по време на полета - от един от пасажерите.

Офертата не включва транспорт до летището, за който може да доплатите към Supergift.bg (услугата се заявява при резервация).

Деца под 16г трябва да летят с придружител.При повишен интерес или при минимум три полета са възможни и допълнителни дни за провеждане на полета.

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ