Въздушни приключения над Кондофрей
Меню
Количка

Въздушни приключения над Кондофрей

Въздушни приключения над Кондофрей
Въздушни приключения над Кондофрей
170.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Air adventures over Condofrey

Опции

Описание

Въздушен подарък за авантюристи или романтици, подходящ за любителите на силни усещания и красиви гледки. Плавно прелитане над водна шир или бръснещ полет над реки и гори, ще накара сърцето и на най-закоравелия смелчага да забие учестено.

Района на Кондофрей е известен с плодородната си земя и историята на рицарят - кръстоносец Comte de Frey, който  се установил тук със синеокото си потомство, дава името си и живота за тогавашното българско царство, както разкава местна изследователка. 

Друго изледване, свързва мястото с Никейската империя (наследник на Византийската) и Мануил Контофре/Кондофре. След 1246 г. Мраката, респективно и тукашното селище, попада за кратко в пределите на Никейската империя и висшият сановник, засвидетелствал вярност, бива обдарен с имоти по тези земи от василевса на империята Йоан III Дука Ватаци (1222 – 1254), но каквото и да се е случило тогава, това което можем да видим сега са прекрасната ни природа, разгледана от елегантният самолет или мотоделтапланер с гарантирани, едновременно сигурност и забавление. Всеки някога е мечтал да полети и сега тази мечта е още по-достъпна. Подарете полет и отбележете още едно приключение в актива!

Подаръкът включва:
1.Инструктаж - Преди всеки опитен урок инструкторът провежда с „обучаемия” пред полетен брифинг, на който се разглеждат различни въпроси от принципите на полета, управлението на самолета, въздушната навигация и мерките за безопасност при изпълнение на полети.
2.Професионален пилот - уроци по пилотиране се провеждат от пилот – инструктор.
3.Застраховка за времето на полета.
4.Полет със свръхлек самолет  или мотоделтапланер

Полетите се извършват от летища Кондофрей/Sofia west airport
Минималната възраст на желаещите да получат опитен урок по пилотиране е 12 години.
Продължителността на пред полетния брифинг и характера на разглежданите на него теми зависят от желаната от „обучаемия пилот” продължителност на летателния урок и какво той цели да научи.
Изучаването на мерките за безопасност е задължително на предполетния брифинг.
Летателно време до 20 мин. със самолет и до 30 с планер

Трябва да знаете:
1.Ваучерът важи за един човек.
2.Възраст – за лица над 12 год.
3.Транспорт – до летището се стига с личен транспорт.

Сезонност: полетите се провеждат целогодошно с ограничения за зимния сезон.

Валидност:  стандартната валидност на ваучерите е 6 м. до резервация.

Какво още: За да се изпита тази различна емоция времето е напълно достатъчно, особено при по-екстремните полети. Преди полета самолета има 5 мин. подгряване на двигателя и няколко минути придвижване до старта, останалото е чист адреналин, което е най-желания подарък в случая. За по-дългия полет има възможност за летене до по далечни дестинации, които се планират непосредствено преди излитане с пилота. В рамките на 30 мин. полет, е възможно да се направи полет с дължина около 40 км., като се включва и времето за връщане. Полети са зависими от метеорологичните услови, летателните коридори, температурата на въздуха. Полетът завършва с няколко фигури над летището.

За резервации:
Няколко дни преди да ползвате сертификата, пратете писмо на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем писмо с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел.0888 977 117

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ

Подобни приключения

Полет със самолет "Чесна" за двама + избор на летище
НАЙ-ПРОДАВАН
Всеки някога е мечтал да полети и сега тази мечта е още по-достъпна. Въздушен подарък за авантюристи..
269.00лв
Тандемният скок с парашут е подарък за смели и безстрашни хора. Това е най-лесният начин да осъществ..
399.00лв