Меню
Количка

Desis Super Adventure

Desis Super Adventure
Desis Super Adventure
999.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Desis Super Adventure

Опции

Описание

Desis Super Adventure е ваучер създаден специално за вас и Ви дава право на избор измежду най-харесваните приключенски подаръци  и екстремни емоции.
Подходящ е за хора от всички възрасти, независимо мъже или жени и дава възможност в по-голямата си част да се насладите на приключението с някой важен за Вас. Подаръкът не Ви ограничава и не се налага да се чудите "дали не го беше страх от високото?" или пък "тя май не харесва масажи"!
Това е комбинация, в която всеки, абсолютно всеки може да открие своето емоционално преживяване, като ние от SuperGift.bg ще направим нужното, когато получилият подаръка ни звънне, да му разкажем надълго и нашироко какво може да ползва и заедно да направим празника му страхотен. Добрият спомен е най-желаният подарък, той не събира прах и не заема място. Остава в паметта завинаги и всеки път ни кара да се усмихваме. Подарете Super Adventure и ще получите истинско удоволствие, когато видите сияещите лица на любимите хора.

Подаръкт дава право на избор между приключенията, но не изчерпва възможностите:
* Водолазни курсове в България или Гърция с различни нива на трудност в зависимост от уменията.
* Уикенд обучения по стрелба с различни оръжия на открито и в зала.
* Разходка или обучение с катамаран/яхта в България или Гърция.
* Рафтинг уикенд в Гърция по река Бистрица (Алиакмонас) или микс от приключения в района Кресненското дефиле 
* Експедициони плавания с каяк на черно или бяло/егейско море.
* Мулти спорт приклчения с Bike, Kayak и SUP в стил Road Trip
* Адреналинов уикенд с бънджи, каньонинг, алпийски тролей Via Feratta, въздушна разходка парапланер или балон и нощувка при пълен пансион  до гр.Клисура или гр. Луковит за двама.
* СПА уикенда по избор за двама със серия от процедури от възстановително-лечебени масажи .
* Уикенди до тайни дестинации в цяла Бъалгария и мн. други луди идеи, за които ще съставим заедно план и ще ползваме опита и знанията на група опитни приключенци, водачи и търсачи на силни усещания.

Какво да очаквате от подаръка Desis Super Adventure
Отдайте се на почивка и релакс, опитайте различни приключенски активности  и се насладете на бягството от рутината. Насладете се на всеки миг, бъдете взискателни и не забравяйте, че: 
"Audaces fortuna iuvat" - Щастието спохожда смелите.
Голяма част от асортимента в SuperGift е създаден по този начин - чрез мечтите на нашите клиенти.

За резервации: Няколко дни преди да ползвате сертификата, пратете писмо на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем писмо с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел.0888 977 117

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ