Фламенко - 6 урока
Меню
Количка

Фламенко - 6 урока

Фламенко - 6 урока
Фламенко - 6 урока
50.00лв
  • Наличност: Out Of Stock
  • Модел: traditional-dance-flamenco

Опции

Описание

Идеален подарък за любителите на танците!
Фламенкото е музикален жанр, зародил се през XVIII век в Южна Испания като смесица на циганската култура и андалуския фолклор. В последствие навлизат ритми и движения от арабите, Северна Африка и Латинска Америка. Фламенкото е тристранно изкуство, включващо пеене, свирене на китара и танц. Състои се от отделни "palos" (песни, танци или композиции) всяка, от които има свой ритъм, настроение и стил на пеене, танцуване и свирене (Rumbas, Tangos, Alegrias, Bulerias, Guajira, Fandangos и други). Днес Фламенкото е разпространено по целия свят. Постепенно навлиза и обогатява други популярни музикални жанрове. Така се появяват съответно – Pop-Flamenco, Jazz-Flamenco, Fusion-Flamenco, Rock-Flamenco и много други.

Подаръкът включва:

Подаръчен сертификат за 6 посещения на уроци по танци във Flamenco Alegria, танцова школа за Фламенко, създадена през 2010 год. от Елена Полежанова и приятели.
Тук можете да научите автентично Фламенко, да потанцувате или просто да се позабавлявате заедно с нас.

Трябва да знаете:

Часът по Фламенко започва с лека загрявка и има две основни части – Техника и Хореография. В техничната част се упражняват основни Фламенко техники – техники на ръцете и китките, позиции и техники на тялото, техники на тропане (zapateado), техники на въртене, ритмика и други. В хореографската част се изучават конкретни Фламенко танци - Rumbas, Tangos, Tientos, Tarantos, Alegrias, Bulerias, Cantinas, Solea, Sevillanas, Guajira, Fandangos, Seguiriyas и други.

Препоръчително е носенето на обувки с нисък и дебел ток (не е задължително да са за Фламенко) и удобни дрехи.

За резервации:

Няколко дни преди да ползвате сертификата, пратете писмо на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем писмо с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел.0888 977 117

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ