Меню
Количка

Полет със свръхлек самолет до Плевен

Полет със свръхлек самолет до Плевен
Полет със свръхлек самолет до Плевен
Полет със свръхлек самолет до Плевен
Полет със свръхлек самолет до Плевен
Полет със свръхлек самолет до Плевен
Полет със свръхлек самолет до Плевен
Полет със свръхлек самолет до Плевен
199.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: flying_lesson_Pleven_Bohot

Опции

Описание

Ако някога сте имали мечта да управлявате самолет, вече може да я сбъднете много лесно и на отлична цена. Сега можете да подарите на себе си, на приятел или любим човек това екстремно преживяване - полет със самолет, пилотиран от всеки, който желае! Елегантният свръхлек самолет, гарантира едновременно сигурност и комфорт, забавление и адреналин. Какво ще изберете -  вълнуващ полет над реки, язовири и гори, който ще накара сърцето и на най-закоравелия смелчага да забие учестено или романтично преживяване за влюбени над красива България, изборът е Ваш.

Подаръкът включва:

1. Инструктаж - Преди всеки опитен урок инструкторът провежда с „обучаемия” предполетен брифинг, на който се разглеждат различни въпроси от принципите на полета, управлението на самолета, въздушната навигация и мерките за безопасност при изпълнение на полети.

2. Професионален пилот - Опитните уроци по пилотиране се провеждат от пилот – инструктор.

3. Застраховка за времето на полета.

4. Полет със самолет в зависимост от пакета

Полетът се изпълнява на л. Бохот до Плевен

Трябва да знаете:

1. Ваучерът важи за един човек.

2. Възраст – за лица над 12 год.

3. Сезонност – полетите се провеждат целогодишно.

4. Транспорт – до летището се стига с личен транспорт.

5. Модел на самолета –  Ikarus C42 или подобен

Какво да очаквате от полета със свръхлек самолет:

Минималната възраст на желаещите да получат опитен урок по пилотиране е 12 години. Изучаването на мерките за безопасност е задължително на предполетния брифинг. Продължителността на предполетния брифинг и характера на разглежданите на него теми зависят от желаната от „обучаемия пилот” продължителност на летателния урок и какво той цели да научи. За да се изпита тази различна емоция, времето е напълно достатъчно, особено при по-екстремните полети. Преди полета самолета има 5 мин. подгряване на двигателя и няколко минути рулиране до старта, останалото е чист адреналин което е най-желания подарък в случая. За по-дългия полет, има възможност за летене над предварително планирани от Вас места, извън летателните коридори на въздухоплавателните компании или по стандартни предварително подготвени маршрути.

Полетът завършва с няколко фигури над летището.

За резервации:

Няколко дни преди да ползвате сертификата, ни пишете на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем имейл с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел. 0888 977 117.

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ