Меню
Количка

LOVE is in the AIR - въздушни приключения по избор за двама

LOVE is in the AIR - въздушни приключения по избор за двама
LOVE is in the AIR - въздушни приключения по избор за двама
599.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: love_is_intheair_fly_by_choce

Опции

Описание

Специално за влюбените, предлагаме уникално, романтично, леко екстремно преживяване.
Изненадайте половинката си, бъдеща или настояща със споделен полет с парапланер, самолет или балон.
Полетете заедно с Вашия любим и се наследете в небесата на емоциите и чувствата, предизвикани от прилива на адреналин и необикновеното усещане да се рееш в простора като птица.
Разходка в облаците, а след мекoто кацнете, ще имате възможност да прегърнете и целунете Вашия любим и да вдигнете тост с чаша шампанско.
За пълноценното Ви и запомнящо се любовно приключение ние сме осигурили настаняване в къща за гости или малки хотели, както и романтична вечеря в ресторант.

Подаръкът включва избор между:

1. Полет със четириместен самолет/ Чесна, Соката или друг/ около 30 мин. с право на избор на локация между: в близост до София, Пловдив, Шумен, Монтана + нощувка в двойна стая в къща за гости или хотел в близост до летището и романтична вечеря за двама с национални гозби.

2. Полет със топловъдушен балон около 30 мин. с право на избор на локация между: в близост до София или Белоградчик + нощувка в двойна стая в къща за гости или хотел в близост до летището и романтична вечеря за двама с национални гозби.

3. 1. Полет със двумесетен парапланер около 30 мин. с право на избор на локация между: в близост до София, Пловдив, Шумен + нощувка в двойна стая в къща за гости или хотел в близост до летището и романтична вечеря за двама с национални гозби. 

Трябва да знаете:

1. Може да се възползвате от сертификата в удобно за Вас време.
2. Необходимо е да направите резервация минимум една седмица преди деня, в който желаете да се настаните. Полетите ще бъдат съобразени със свободното Ви време в рамките на настаняването.
3. Сезонност – полетите се провеждат целогодишно.
4. Възможно е полетът да бъде отложен поради неблагоприятни метеорологични условия.
5. В пакета не е включен транспортът до мястото за летене. 
За настаняването:
1. Може да се възползвате от ваучера в удобно за Вас време.
2. Необходимо е да направите резервация минимум една седмица преди деня, в който ще се настаните.
3. Сезонност – можете да планирате целогодишно, като в национали пранзници, дълги ваканции с повишен интерес, планирайте поне месец в аванс.
4. В пакета са включени и закуска по стандарт и ваучер за вечеря на определна стойност, за да не Ви ограничаваме в избора. 
5. Места за настаняване са: Косовски къщи до Асеновград, Комплекс Магура до Белоградчишки скали, Осмарски къщи до Шумен и др.

Какво още:

Местата за излитане със самолет са: л. Ерден до Монтана, л. Шумен, л. Лесново и лететлни полощадки в близост до Пловдив/възможни са промени във вида на самолетите и местата за настаняване, предвид дългият срок на валидността на ваучера (6 м.) Местата за излитане с балон са Белоградчик, Сапарева баня, Самоков и др. За парапланер основно Сопот, Шумен, Перник и др. В случай че условията не позволяват двуместен парапланер /тридем/ се ползват два тандемни парапланера.

За резервации:

Няколко дни преди да ползвате сертификата, пратете писмо на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем писмо с потвърждение.

За повече информация, ни потърсете на тел: 0888 977 117

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ