Меню
Количка

Опитен урок по летене със самолет

Опитен урок по летене със самолет
Опитен урок по летене със самолет

Опции

Описание

Вижте България от птичи поглед! Разгледайте прекрасната ни природа и добавете още едно умение в актива си със Supergift.bg
 

Подаръкът включва:

- Полет с времетраене според пакета
- Инструктаж - предполетен брифинг, на който се разглеждат различни въпроси от принципите на полета,  управлението на летателното средство, въздушната навигация и мерките за безопасност при изпълнение на полети и др.
- Изучаването на мерките за безопасност е задължително. Продължителността и характера на разглежданите теми зависят от желаната от обучаемия продължителност и какво би искал да научи.
- Лицензиран пилот - инструктор, лицензирана и сертифицирана машина и узаконена според българското законодателство ;
- Застраховка за времето на полета и лични предпазни средства при нужда.

Трябва да знаете:

След като сте направили резервация, очаквайте потвърждение по Е-mail.
Полетите се извършват от летища край София, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Шумен, Русе и Монтана в Сряда, Петък и Събота.

Летището до София изисква летищна такса от 10 лв за кацене и излитане, който можете да платите през сайта или на място. 
При повишен интерес или група от минимум трима човека са възможни и допълнителни дни.
Полетът се изпълнява с двуместен самолет (Пилот и Пасажер) или друга машина от ултралеката авиация в ден с подходящи метеорологични условия и по преценка на пилота. В случай на неподходящо време, валидността на ваучера се удължава.
Офертата не включва транспорт до летището, за който може да доплатите към Supergift.bg  (услугата се заявява при резервация).
Видеозаснемане -  Можете да вземете собствена фото и видео техника, но трябва да се съобразявате с мерките за безопасност.
Краткия полет от 7-10 мин, не може да гарантира нужната височина за поемане на управлението.
При полетите с поемане управлението, самолета трябва да бъде издигнат на безопасна височина, а пасажера
трябва да покаже самообладание и контрол на действията. В случай, че се забелязва паника или дискомфорт,  полета се прекратява.

Можете да откриете, още атрактивни полети до Рилските езера, Райското Пръскало, Трънското ждрело, Шипка и др. на https://supergift.bg/beautiful-bulgaria

Какво се случва:

Минималната възраст на желаещите да получат опитен урок по пилотиране е 12 години.Изучаването на мерките за безопасност е задължително на предполетния брифинг. Продължителността на предполетния брифинг и характера на разглежданите на него теми зависят от желаната от „обучаемия пилот” продължителност на летателния урок и какво той цели да научи. За да се изпита тази различна емоция времето е напълно достатъчно, особено при по-екстремните полети. Преди полета самолета има 5 мин. подгряване на двигателя и няколко минути рулиране до старта, останалото е чист адреналин което е най-желания подарък в случая. За по-дългия полет има възможност за летене над предварително планирани от Вас места, извън летателните коридори на въздухоплавателните компании или по стандартни предварително подготвени маршрути.
Полета завършва с няколко фигури над летището.

За резервации:

За да направите резервация на полет с ваучер от Грабо, моля, въведете кода на ваучера и секретен ключ, изберете желания ден и час и натиснете бутона "Резервирай". Можете да получите допълнителна информация на телефон: 0888977117

 

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ