Меню
Количка

Полет със свръхлек самолет

Полет със свръхлек самолет
НАЙ-ПРОДАВАН
Полет със свръхлек самолет
170.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: adv-air-plane-ultralight

Опции

Описание

Всеки някога е мечтал да полети, сега можете да подарите или да сбъдната мечта на приятел или любим човек! Елегантният самолет, гарантира едновременно сигурност и комфорт,забавление и адреналин. Дали бръснещ полет над реки, язовири и гори ще накарат сърцето и на най-закоравелия смелчага да забие учестено или романтично планиране за влюбени над красива България, изборът е Ваш.

Подаръкът включва:

1.Инструктаж - Преди всеки опитен урок инструкторът провежда с „обучаемия” пред полетен брифинг, на който се разглеждат различни въпроси от принципите на полета, управлението на самолета, въздушната навигация и мерките за безопасност при изпълнение на полети.
2.Професионален пилот - Опитните уроци по пилотиране се провеждат от пилот – инструктор.
3.Застраховка за времето на полета.
4.Полет със самолет в зависимост от пакета

Трябва да знаете:

1.Ваучерът важи за един човек.
2.Възраст – за лица над 12 год.
3.Сезонност – полетите се провеждат целогодишно.
4.Транспорт – до летището се стига с личен транспорт.
5.Модел на самолета – Ikarus C42 

Какво се случва:

Минималната възраст на желаещите да получат опитен урок по пилотиране е 12 години.Изучаването на мерките за безопасност е задължително на предполетния брифинг. Продължителността на предполетния брифинг и характера на разглежданите на него теми зависят от желаната от „обучаемия пилот” продължителност на летателния урок и какво той цели да научи. За да се изпита тази различна емоция времето е напълно достатъчно, особено при по-екстремните полети. Преди полета самолета има 5 мин. подгряване на двигателя и няколко минути рулиране до старта, останалото е чист адреналин което е най-желания подарък в случая. За по-дългия полет има възможност за летене над предварително планирани от Вас места, извън летателните коридори на въздухоплавателните компании или по стандартни предварително подготвени маршрути.
Полета завършва с няколко фигури над летището.

За резервации:

Няколко дни преди да ползвате сертификата, пратете писмо на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем писмо с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел.0888 977 117

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ

Подобни приключения

Тандемен парашутен скок + БОНУС
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Тандемният скок е най-лесния начин да изживеете това, за което само сте мечтали или не сте били сигу..
379.00лв