Snowkite lesson 'Kite 2 go - Ready for snow'

Код на продукта:  grabo-snowkite-lesson-beginers
Наличност:  В наличност
Ако искате да резервирате дата за себе си, моля, изберете желаната дата от календара.
Ако желаете да подарите полета като подаръчен ваучер в луксозна опаковка, изберете "Елегантен плик с панделка" и оставете датата празна. Ваучерът ще бъде доставен на адрес, като ще бъде таксувана само куриерската услуга.

Възможни варианти

* Номер на ваучера от Grabo.bg:

* Секретен код:

* Местоположение:

Дата:


* Подаръчен сертификат:

Забележка: Ако изберете принтиран документ,
ще се начисли допълнителна такса за доставка.Snowkite, Snowkiting или Kite skiing е нов зимен спорт, при който използвате силата на вятъра, прихванат от крило/kite, за да се пързаляте на сняг или лед. Спортът е подобен на водния кайтборд, но с зимна екипировка, сноуборд или ски, като принципите на използване на хвърчилото са еднакви. Snowkiting се различава от другите алпийски спортове, тъй като е възможно да се движите нагоре и надолу с всяка посока на вятъра, като по този начин не сте ограничени от мнопола на зимните курорти. В България спортът става все по-популярен, като добавя нови спортни дестинации, нов начин за активна почивка с приятели и възможност за чупене на границите на екстремното. Вече популярни локации са Платото на Витоша, Рилските езера и Разлог. Този спорт, ще ви даде силни емоции и ще ви осигури свободата да карате там, където малцина достигат. А когато добиете опит, излитате на следващото ново, буквално, вече може да се движите и по вертикала! 

Един ваучер е за един човек.

Урокът се провежда в платото на Витоша или Рилските езера - в зависимост от метеорологичните условия.

Повече за уроците:

Опитен урок по Snowkite (1 час)
Опитният урок се състои от няколко обучения по сноукайт, без ски или борд екипировка. Изучават се:
• Теория и правила за безопасност в планината и на спота;
• От къде духа вятърът;
• Подготовка на кайта;
• Връзване и фукции на бара;
• Практика;
• Стартиране и приземяване на фойл кайт от снега; 
• QR системата за безопасност и обезопасяване;
• Управление на тренировъчен кайт.

Еднодневен урок по Snowkite
Програма:
Приключението започва от офиса на Kite2go (Kite Shop Sofia, ул. Дедеагач, бл. 60А) в 08:30ч. Екипировката ви се прехвърля в осигурения автомобил, добавят подходящи крила, аксесоари и забравени, но важни дреболии. Разбор и потегляне към избраната дестинация (мястото се избира, в зависимост от условията - Витоша или Рилските езера).

На място се стартира с малко теория и правила за безопасност в зимната планина и на сноукайт спота: откъде духа вятърът и с каква скорост; подготовка на кайта; връзване и функции на бара. Идва време и за практиката: стартиране и приземяване на фойл кайт от снега; QR система за безопасност и обезопасяване; управление на тренировъчен кайт; кайтене и др.

Следва кафе пауза и още практика. Връщане в офиса на Kite2go, кафе пауза и видео разбор.

 

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 12 Декември до 11 Януари 2019г.
 • С предварителна резервация на тази страница.
 • При резервация има възможност да отбележите, че желаете ваучерът да бъде за подарък. В този случай може да ви бъде изпратена подаръчна карта в луксозна опаковка с допълнителна валидност до края на сезона, като е необходимо да се доплати за доставка до офис на Speedy - между 3.50лв и 5.50лв, в зависимост от населеното място.
 • След като сте направили резервация, очаквайте потвърждение по Е-mail.
 • Офертата важи за ползване в дните от Понеделник до Петък. Можете да доплатите към Supergift.bg за ползване в Събота и Неделя (уточнете го при резервация).
 • Един ваучер е за един човек.
 • Продължителността на опитния урок е 1 час.
 • При варианта за еднодневен курс е необходимо да носите пълен комплект ски или сноуборд екипировка.
 • Стартовият пункт при варианта с еднодневен урок е офисът на Kite2go (ул. Дедеагач, бл. 60А), в 08:30ч.
 • При варианта с опитен урок офертата не включва транспорт.
 • Опитният урок и еднодневният курс се провеждат в платото на Витоша или Рилските езера - в зависимост от метеорологичните условия.
 • Обучението се извършва в дни с подходящи метеорологични условия и по преценка на инструктора, като в случай на неподходящо време или форсмажорни обстоятелства, урокът може да се пренасрочи.
 • Инструкторите притежават опита, уменията и нужните сертификати за извършване на услугата, а екипировката е от най-новите модели на марки лидери в бранша.
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg

В зависимост от пакета, поемаме към спота с най-добри условия. Препоръчваме да носите още: слънчеви очила или маска за ски/сноуборд, слънцезащитен масло, термос с чай, снегоходки. Най-подходящи са надуваемите снегоходки Small Foot . Прехода не е труден но със цялата екипировка, може малко да Ви изтощи. Съветваме Ви преди урока да посетите няколко пъти фитнеса или поне да раздвижите тялото. Стартитраме с тероретична част и общо познаване на екипировката. Продължаваме с улавяне на вятъра и управление на кайта. След като се сдобием с нужните умения, можем да стартираме изтеглянето и самото пързаляне. Инструкторите ще се погрижат за важата безопасност, ще преценят размера на крилото според условията и уменията Ви, от Вас се иска упорство и амбиция, като във всеки друг спорт. 

УСЛОВИЯ:Занятия се провеждат само при наличие на подходящ вятър и снежна покривка.За безопасно провеждане на уроците по сноукайт,  участниците в обучението трябва да са подходящо екипирани за метеорологичните условия в планината, да носят собствена ски или сноуборд екипировка и да имат сключена планинска здравна застраховка. Препоръчително е  да се носи вода и/или термос с топла напитка.

Напишете отзив

Вашето име:
Вашият отзив:
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Още предложения