Меню
Количка

Моторна шейна до вр. Ком в Стара планина

Моторна шейна до вр. Ком в Стара планина
Моторна шейна до вр. Ком в Стара планина
Моторна шейна до вр. Ком в Стара планина
Моторна шейна до вр. Ком в Стара планина
Моторна шейна до вр. Ком в Стара планина
Моторна шейна до вр. Ком в Стара планина
Моторна шейна до вр. Ком в Стара планина
Моторна шейна до вр. Ком в Стара планина
Моторна шейна до вр. Ком в Стара планина
537.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: snowmobile_trip_to_kom

Опции

Описание

Обичате планината и не ви е страх от студа? Мечтаете ли си поне за малко да се пренесете в Аляска? Supergift.bg ви предлага да се насладите на разходка с приказно красиви гледки и незабравимо снежно приключение!

Офертата включва: Наем на Моторна шейна за 3 часа, Гориво, Квалифициран водач, Инструктаж.
Офертата не включва: Транспорт до точката за тръгване и обратно, Такси за паркинг в района на зоната, Лични предпазни средства и екипировка, Планинска застраховка.
Условия на офертата: Един ваучер е за един човек, навършил 18 години. Не е задължително да има шофьорска книжка. Началната точка на тръгване е от хижа "Творческа къща Петрохан" (Петрохански Кристал). Карането се извършва само в дни с подходящи метеорологични условия и по преценка на инструктора. В случай на неподходящо време или форсмажорни обстоятелства, може да се пренасрочи за друг ден. От съображения за сигурност е необходимо клиентите да ползват собствени каски за ски или мотор. При неспазване на инструкциите и поведение, което доведе до повреда на шейната, се възстановяват разходите по отстраняването ѝ. Групите са с водач, трасето е съобразено с уменията ви и с цел максимална сигурност, контрол на поведението и гарантирано забавление. Снегомобилите са снабдени с дистанционен модул за аварийно спиране, който се управлява от инструктора, което гарантира вашата безопасност.
Повече за разходката
Кога тръгваме? Веднага, щом има сняг във високата планина. Стартираме с маршрут, който гарантира истинско удоволствие, 100% адреналин и високи нива на сигурност.
Какво представлява трасето? Карането е съобразено с възможностите на хора, които за пръв път се качват на снегомобил, но и за хора, които вече го направиха с нас миналите сезони и сега искат да усетят отново живота на заселниците в Аляска. Маршрутите дават възможност за вариации, като всичките са предварително подготвени от снегоутъпкваща - ratrack, но има и трасета завършващи с така желаната пудра. Карането стартира от хижа "Творческа къща Петрохан" (Петрохански Кристал) и възможностите са в посока връх Тодорини кукли или връх Ком, като се движим по горски пътища и третокласни шосета подготвени за нуждите на приключението и извън резервати и природни паркове.
Защо да го направим? За да се насладим на снега. За да подарим спомен на любимия човек. За да изпитаме нещо истинско и да се пострахуваме заедно, защото в района могат да се видят и мечки.
Безопасност: Снегомобилите са в пълна изправност и при стриктно спазване на инструкциите за безопасност, те са нормален транспорт, както каране на скутер или мотор. Ние ще ви осигурим каска и защитни очила (шлем), но съветваме да ползвате свои заради пандемичната обстановка.
Как да се облечем? Задължително с топли дрехи, топли зимни обувки, шапка и ръкавици. Шейните имат ръкохватки, които затоплят ръцете, докато карате, радиатори затоплят степенките отдолу и обдухват тялото зад ветробрана за максимален комфорт, но нека не подценяваме зимата!
Как да стигнем до началните точки на туровете? Всеки си организира транспорта сам. Ние ще опитаме да направим оптимална комбинация от няколко човека, които в този ден биха пътували. Попитайте инструкторите за транспорт, ако не разполагате с възможност да се придвижите.
Ще ви хареса, чакаме ви! Не забравяйте своята камера, фотоапарат или телефон, за да съхраните тези хубави моменти!
Важно: В случай на недостатъчна снежна покривка по предварително планираните маршрути, те могат да бъдат изменяни или пренасочени по ваш избор в района Рила, Витоша или Пампорово

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ