Меню
Количка

Полет със свръхлек самолет от Лесново

Полет със свръхлек самолет от Лесново
Полет със свръхлек самолет от Лесново
199.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: adventures-airplanes-7

Опции

Описание

Всеки някога е мечтал да полети, сега можете да подарите сбъдната мечта!
Въздушен подарък за авантюристи, подходящ за любителите на силни усещания. Бръснещ полет над реки, язовири и гори ще накара сърцето и на най-закоравелия смелчага да забие учестено. Елегантният самолет гарантира едновременно сигурност и забавление.

Подаръкът включва:
1.Инструктаж - Преди всеки опитен урок инструкторът провежда с „обучаемия” предполетен брифинг, на който се разглеждат различни въпроси от принципите на полета, управлението на самолета, въздушната навигация и мерките за безопасност при изпълнение на полети.
2.Професионален пилот - Опитните уроци по пилотиране се провеждат от пилот – инструктор
3.Застраховка за времето на полета.
4.Полет със самолет в зависимост от пакета.

Трябва да знаете:
1. Ваучерът важи за един човек.
2. Възраст – за лица над 12 год.
3. Сезонност – полетите се провеждат целогодишно.
4. Транспорт – до летището в Лесново се стига с личен транспорт.
5. Модел на самолета – Чесна или P92S, P29GS, P202GF.

Какво се случва:
1. Изучаването на мерките за безопасност е задължително на предполетния брифинг. Продължителността на предполетния брифинг и характера на разглежданите на него теми зависят от желаната от „обучаемия пилот” продължителност на летателния урок и какво той цели да научи.
2. Преди полета самолета има 5 мин. подгряване на двигателя и няколко минути рулиране до старта, останалото е чист адреналин, което е най-желания подарък в случая. За да се изпита тази различна емоция, времето е напълно достатъчно, когато пасажера се престраши да поеме управлението. За по-дългия полет има възможност за летене над я.Искър или стандартен маршрут до Боровец и Рила. 

За резервации:
Няколко дни преди да ползвате сертификата, пратете писмо на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем писмо с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел.0888 977 117

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ