Меню
Количка

Приключения с каяк

Кефалония е най-големият остров в Йонийско море. Освен живописните гледки и красиви плажове, които посещаваме, острова разполага и с красиви пещери (М..
650.00лв
Подаръкът включва: - пълна каяк екипировка (каяк, шприцка, гребло, спасителна жилетка, яке) - транспорт София - Сивота- София - 3 нощувки на към..
369.00лв
Едно от най-любимите ни пътешествия с каяци в експедиционен стил (багажът в лодките, спане на диво) е обиколката на полуостров Бростомница. От из..
369.00лв
Тасос е най-северният гръцки остров в Егейско море на 10-тина километра от континента, в югоизточна посока от град Кавала.  Островът е планински..
369.00лв
Каяк приключение по избор Каяк приключение по избор
ПРОМОЦИЯ 1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Едно от най-любимите ни пътешествия с каяци в експедиционен стил (багажът в лодките, спане на диво), но този път с право на избор на локация.Вариантит..
299.00лв 369.00лв
Тасос е любима дестинация с мраморните си плажове и очатователни гледки, затова нашето предложение добавя нова переспектива.  Четири дни с каяци ..
540.00лв
Амулянѝ (на гръцки: Αμμουλιανή) е кокетен и много зелен остров в Северна Гърция. Намира се между полуостровите Ситония и Атон и предоставя страхотна г..
369.00лв
Диа̀порос / Διάπορος е малък остров в Северна Гърция, в горната част средния ръкав на Халкидики - Ситония,  Намира се между Ормос Панагияс / Όρμο..
369.00лв
Paxi и Antipaxi се намират в северозападна Гърция в топлото Йонийско море. Това са два сладурски острова, недалеч от континента с неземна красота. За ..
669.00лв
Показване 1 до 9 от 9 (1 страници)