Меню
Количка

Незабравими приключения на Тасос с каяк и байк /4 дни/

Незабравими приключения на Тасос с каяк и байк /4 дни/
Незабравими приключения на Тасос с каяк и байк /4 дни/
Незабравими приключения на Тасос с каяк и байк /4 дни/
Незабравими приключения на Тасос с каяк и байк /4 дни/
Незабравими приключения на Тасос с каяк и байк /4 дни/
540.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Thasos whit kayak and bike

Опции

Описание

Тасос е любима дестинация с мраморните си плажове и очатователни гледки, затова нашето предложение добавя нова переспектива.  Четири дни с каяци и велосипеди, за да обиколим най-красивите брегове на острова и после да разгледаме морето отвисоко. 

Ще гребем под високите скали, ще влизаме в морски пещери, ще разпускаме на плажа, а с велосипедите ще се изкачим по горските пътища на острова, за да разкрием тайнитена острова. Вечерите ще разпускаме край барбекюто в къмпинга или под звуците на сиртаки в някоя таверна. 


Подаръкът включва: Каяк инструктор и байк водач, необходимата каяк екипировка, място в буса и помощ за начинаещите.

Подаръкът НЕ включва: нощувки в къмпинга, храна, напитки, лични разходи и билет за ферибот и велосипед /ако ползвате собствен, ще го транспортираме безплатно/. 

Трябва да знаете: Нощуваме в къмпинг Пефкари бийч, който се намира от южната страна на острова, на брега на морето и разполага със всичко необходимо за доброто прекарване. 

Наблизо, на пешеходно разстояние /нищо за байкърите/ са Пефкари и Потос с техните таверни и магазинчета. 


Какво се случва:

ден първи: потегляме от София в 8 сутринта, ферибот, настаняване в къмпинг Пефкари бийч, вечерно гребане из заливите наблизо с кратко обучение за начинаещите.

ден втори: крайбрежно плаване край бреговете на острова. Посоката зависи от прогнозата на времето. В случай на силен вятър и/или вълни, островът ни дава възможност да изберем заветна страна. Сумарно, ще гребем около до 3 - 4 часа, но с почивките на плажа и разглеждане на интересни кътчета - цял ден. 

ден трети: този ден предвиждаме преход с велосипедите в планината. Ще се изкачим до с. Кастро, като караме по билните пътища. 

Ще се изненадате колко много гора има горе, а гледките са незабравими! Накрая ще направим дълго спускане до морския бряг и ще се приберем обратно в къмпинга.

За тези от вас, които нямат интерес към планинско колоездене остава каяк алтернативата.  

ден четвърти: Сутринта събираме палатките. Следва 2-часово гребане край близките брегове, пещерички, плаж, плуване. След като се върнем - душ, обяд и потегляме обратно към България.


Нуждаете се от  спортно облекло подходящо за сезона, съобразено с прогнозата, къмпинг екипировка, велосипед за планинско колоездене, малка раница, вода, каска и ръкавици. В случай, не разполагате с нещо от изброените, обадете се, ще Ви осигурим. Предлагаме и висок клас планински велосипед под наем при предварителна заявка.


За резервации и/или допълнителна информация, моля позвънете на телефони:

088 777 1300 - Ясен 

0888 977 117 - Петко

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ