Меню
Количка

Полет с парапланер от Витоша

Полет с парапланер от Витоша
Полет с парапланер от Витоша
Полет с парапланер от Витоша
Полет с парапланер от Витоша
Полет с парапланер от Витоша
НАЙ-ПРОДАВАН 1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ Supergift Exclusive Offer
Полет с парапланер от Витоша
Полет с парапланер от Витоша
Полет с парапланер от Витоша
Полет с парапланер от Витоша
Полет с парапланер от Витоша
Полет с парапланер от Витоша
190.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Paragliding_Vitosha_Sofia

Опции

Описание

Полетът с парапланер е един незабравим подарък не само за любителите на силните емоции, а за всеки ценител на неповторимата българска природа. Ако някога сте мечтали да се реете безгрижно в небесата, това е точното приключението за вас! 

Има ли риск при летенето с парапланер? Тандемният полет с парапланер е най-безопасният начин да видите България от птичи поглед.

Колко продължава полетът с парапланер? Продължителността на полета е точно по средата между "Е-е-е, много бързо кацнахме..." и "Няма ли да кацаме вече? Ходи ми се до тоалетна ..." (15-30 мин.)

Какво се случва, ако ми прилошее? Нашите опитни и квалифицирани инструктори знаят какво да правят в подобни ситуации. В добри ръце сте.

Какво трябва да бъде теглото на пасажера? До 110 кг. По-тежки пасажери могат да летят след предварителна уговорка с пилота.

Минимална възраст на пасажера – 16 навършени години (за по-малки лица се изисква предварително попълване на декларация от настойник).

Подаръкът включва:

1. Тандемен полет с парапланер със сертифициран пилот-инструктор с кацане на старта.
2. Парапланер, оборудван с парашут и подготвен за тандемни полети.

Тандемни полети  с парапланер се извършват обикновено сутрин от 11:30 до 16:30 ч., когато времето е най-подходящо за летене, за да се изпълни условието за излитане и кацане на същото място. 
Този тип полети се извършват само при сформиране на група от три полета /за което имаме грижата/. Срещата с пилота е на площада в кв. Драгалевци пред р-т Чичовци, оттам се поема нагоре към планината. Следващата спирка е Алеко или отбивката за горната станция на Драгалевския лифт /a.k.a. Бай Кръстьо/. Стартовете са няколко – Вълчата скала, Комините, Резньовете, Копитото и др. По преценка на пилота се избира най-подходящото място до което се стига пеш за около 30-40 мин. Полетът трае около 15-30 мин. в зависимост от атмосферните условия. След прилкючване на всички полети, поемате обратно, ако ползвате наш транспорт. 

Трябва да знаете:

Вашият пилот ще Ви помогне да се екипирате и ще Ви даде кратки указания относно излитането и полета, изпълнението им е задължително. За вашата безопасност се грижи опитен инструктор, лицензиран, застрахован и със сертифицирана екипировка и ще Ви се предостави възможността да се насладите на незабравими гледки и уникални емоции. Полетът ще завърши с меко кацане и много усмивки. Можете да носите собствена фото и видео техника, но е добре да бъде надеждно прикрепена към Вас. Повечето от пилотите притежават екшън камери и можете да разчитате на техни кадри. Стойността на заснемането не е включена в полета.

Цената не включва:

- Видео и Транспорт;

- Такса за лифта за Вас и вашия пилот, освен ако не ги добавите при покупка;

Какво се случва:

Препоръчително е облеклото да е удобно за планина – спортни или туристически обувки без куки/канджи, връхна дреха. При стандартиния полет, стремежът на пилота е да гарантира плавно летене, ако пасажерът пожелае, могат да се направят няколко екстремни движения, но основната характеристиака е плавно и приятно летене. Можете да тествате и подаръкът Панорамен полет - един от най-харесваните продукти. При него пилотът има възможност да демонстрира красотата на истинското летене по смисала на "свободното реене". Следващият вид са Акро полетите и при тях се залага на поредица от фигури с акробатични елементи. За да се постигне това, пилотът влиза в "спирала", за да се издигне на по-голяма височина и да има нужното време и скорост за фигурите. Можете да помислите и за  Прелет с тандемен парапланер с продължителност около един час се изисква набиране на височина в “термики” (издигащ се топъл въздух), планиране, търсене и кръжене в следващия термичен поток. При ползването на “термики” за издигане, пилотът прави "спирали" за да се задържи повече време в тях. Възможно е пасажерът да почувства неразположение, което бързо отшумява. В ситуации, в които неразположението не отминава, полетът се прекратява. 

За резервации:

Няколко дни преди да ползвате сертификата, пратете имейл на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем имейл с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел.0888 977 117

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ

Подобни приключения

Подарете една прекрасна въздушна разходка по билото на планината. За хора, които искат да прелетят н..
240.00лв
Адреналин на макс - акробатичен полет с парапланер
ПРОМОЦИЯ 1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Подарете полет, изпълнен с адреналин. По време на полета с парапланер се изпълняват фигури от въздуш..
199.00лв 240.00лв
Подарете изпълнен с емоция и адреналин курс за начинаещи парапланеристи! Лесен за излитане, управлен..
690.00лв
Летене с парапланер над Сопот Летене с парапланер над Сопот
ПРОМОЦИЯ
Цената е за полети в делнични дни / от понеделник до петък/ и не включва националнни празнициАко няк..
129.00лв 139.00лв
Полетът с парапланер е един незабравим подарък не само за любителите на силните емоции, а за всеки ц..
240.00лв