Меню
Количка

Тандемен парашутен скок с избор на локация

Тандемен парашутен скок с право на избор на локация
Тандемен парашутен скок с право на избор на локация
Тандемен парашутен скок с право на избор на локация
Тандемен парашутен скок с право на избор на локация
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Тандемен парашутен скок с право на избор на локация
Тандемен парашутен скок с право на избор на локация
Тандемен парашутен скок с право на избор на локация
Тандемен парашутен скок с право на избор на локация
Тандемен парашутен скок с избор на локация
399.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: tandem_skydive_choice

Опции

Описание

Тандемният скок е най-лесния начин да изживеете това, за което само сте мечтали или не сте били сигурни как да осъществите тази луда идея.
Нямате нужда от каквито и да е било медицински изследвания и подготовка. Просто трябва да дойдете до летището в уговореното време и ние ще се погрижим за вас. Ще бъдете на кратко инструктиран преди самия скок и ще можете да изпитате същото чувство, което и истинските парашутисти. Адреналина се покачва още при самото изкачване на самолета, невероятно е усещането по време на излизането от самолета, ще усетите красотата на свободния полет и свободата на птица, а накрая просто меко кацане на земята. И най-хубавото за накрая, можете да изберете мястото за скок, без да се налага да пътувате дълго и да разгледате от високо прекрасната ни природа.

Подаръкът включва:
Вашият тандемен инструктор ще Ви обясни всичко, което трябва да знаете в 15 минутен брифинг, след което ще облечете подходящо облекло за скока (гащеризон) и специалната тандемна сбруя. Ще Ви бъдат дадени специални очила за защита на Вашите очи. Бъдете спокойни, нашите инструктори са опитни и добре обучени и използват сертифицирана екипировка. След това с вашият тандем инструктор ще се качите на самолета, който ще се излети на необходимата за скока височина ( полета трае около 15-20 мин. ). По време на изкачването тандем пилота ще закачи вашата сбруя за своята и след като достигнете необходимата височина, заедно ще напуснете самолета.Скачаме от 3200 метра над земната повърхност. Ще се наслаждавате на 40 секундно свободно падане с около 200 км/ч. На 1500 м инструктора ще отвори парашута и заедно ще полетите 6-8 мин. с отворен парашут, който вие може да опитате да управлявате. Малко преди да кацнете, Вашият инструктор отново ще поеме управлението на парашута, за да се приземите на земята меко и безопасно.
По ваше желание целия скок от подготовката до приземяването ще бъде заснет с камера или фотоапарат от друг парашутист, който ще скочи с Вас или записан от ръката на тандемния инструктор.

Какво е "ВИДЕО БОНУС":  - По врема на полета, вашият тандемен изструктор, ще заснеме цялото приключение с екшън камера, прикрепена на ръката. Това е така наречената Handy Camera. ЕДИНСТВЕНО в Монтана и Шумен

Трябва да знаете:
Ако нямате навършени 16 години е необходимо писменото съгласие на родителите ви. За всички над 16 годишна възраст е необходимо само желанието за скок. Изключително важно е да сте в добро общо здравословно състояние. Не се нуждаете от медицинско свидетелство за това, но трябва подпишете на място декларация, че нямате здравословни проблеми, които биха ви попречили да скочите. Забранена е употребата алкохол или други упойващи вещества (такива са и някои лекарства). Трябва да сте с удобно облекло и спортни обувки с връзки или велкро, които нямат отворени куки по тях.  Избирате летище, но трябва да се съобразите с графика на скоковете.  

Какво се случва:
Тандемният скок е най-лесния начин да изживеете това, за което само сте мечтали или не сте били сигурни, как да осъществите тази луда идея. Нямате нужда от каквито и да е било медицински изследвания и подготовка. Просто трябва да дойдете до летището в уговореното време и ние ще се погрижим за вас. Ще бъдете инструктирани преди самия скок и ще можете да изпитате това неповторимо чувство. Адреналина се покачва още при самото политане на самолета, а после, ще усетите красотата на свободния полет с 200 км/ч и меко кацане на земята.
И най-хубавото за накрая, можете да изберете мястото за скок, без да се налага да пътувате дълго и да разгледате от високо прекрасната ни природа. Разполагаме с предложения в цялата страна; Ихтиман до София, Кондофрей до Благоевград, Ерден до Монтан и Шумен в източна България. През лятото се отварят две допълнителни локации в Балчик и Приморско.

За резервации:
Няколко дни преди да ползвате сертификата, пратете писмо на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем писмо с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел.0888 977 117

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ

Подобни приключения

Полет със свръхлек самолет - опитен урок
НАЙ-ПРОДАВАН
Ако някога сте имали мечта да управлявате самолет, вече може да я сбъднете много лесно и на отлична ..
170.00лв
Ваучер за полет със свръх лек самолет - опитен урок
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Всеки някога е мечтал да полети, сега можете да подарите сбъдната мечта! Въздушен подарък за авантю..
190.00лв
Полет с мото парапланер +  HD video
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Страхотно предложение за влюбени или за любители на екстремното, вземето го сега с ГОЛЯМА отстъпка и..
250.00лв
Има ли преживяване, което да е подходящ подарък едновременно за романтичните и екстремни личности? Т..
300.00лв
Полет със самолет за двама и възможност за избор на летище
НАЙ-ПРОДАВАН 1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Въздушен подарък за авантюристи или романтици, подходящ за любителите на силни усещания и красиви гл..
339.00лв